Wednesday, March 31, 2010

UPDATE Ole-ole Bali Contest!

Seperti yang dijanjikan..sebaik sahaja Entry-entry saya di Bali habis di publishkan dengan jayanya.... Maka akan disusuli dengan satu contest sempena percutian ke Bali. Saya memang membeli hadiah-hadiah tersebut khas untuk penganjuran contest ini. Makanya, jangan risau, hadiah-hadiah sudah ada. Tinggal letak alamat dan pos sahaja....So, apa tunggu lagi..marilah join contest tak seberapa ini..

Dengan kalimah Bismillahirrahmanirrahim...saya merasmikan Ole-Ole Bali Contest.....

Soalan2 nya :

1) Saya ke Bali atas tujuan apa?

2) Di Malaysia, 'Ikan Gurami' dikenali sebagai apa?

3) Merujuk kepada gambar di bawah, yang mana satu kopi jantan dan yang mana satu kopi betina?


Syarat2 penyertaan :

1) Jadi follower blog ini.

2)Letakkan banner contest di side bar blog dan link kan terus ke http://desirequeen.blogspot.com

3)Buat satu entry khas bertajuk "Ole-ole Bali Contest" yang mengandungi jawapan soalan di atas, dan gambar honeymoon percutian (jalan-jalan biasa selepas baru2 kahwin pun dikira honeymoon ok!) kamu yang paling kreatif kamu rasa best. Tak kisahlah percutian keluarga ke, percutian solo ke, berdua ke, bertiga empat lima pun tak apa...

5)Nyatakan kenapa kamu patut menang ole-ole khas dari Bali yang saya belikan.... tak payahla..memang nak bagi kat semua...

4)Letakkan banner contest di entry kamu serta linkkan ke blog http://desirequeen.blogspot.com

5)Sila tinggalkan comment di comment box ini beserta dengan link direct ke entry "ole-ole bali contest" kamu.




Pemenang-pemenang akan di pilih berdasarkan jawapan yang paling tepat, sebab yang paling best, serta gambar yang paling kreatif best oleh juri khas NIk dan Dzul...ekekeke

Hadiah nya ialah OLe-Ole khas dari Bali!


Tarikh tutup penyertaan adalah pada 31 March 2010....


p/s : saya dah mudahkan lagi anda untuk menang contest ni....hopefully membantu!



RALAT :
Kak Dee inform baru saya tahu bahawa banner saya itu bermasalah untuk copy...sekarang syaa dah letakkan code html di side sebelah kiri atas sekali.....semoga lebih memudahkan untuk copy......maaf la ye..

30 comments:

fazemy said...

Smua jwpn akak tahu..tp tang nak taruk gmbr sndiri kat blog tu..huwaaaaa. Akak nak hadiah je blh. kikiki. ok nnti akak buat entry psl contest ni.

Dee said...

contest ni xlah susah sgt..tp akak ni pemalas sket..tp nanti kalo terbit sedikit kerajinan..akak cubalah join..hehehe..

Queen said...

kak emy : ala....gambar akak kan banyak yang best2...i told dzul yang akak stay kat awana masa gi langkawi and he like "WAAAAAAA"...ekekekek

kak dee : betulll senang je..memang nak bagi semua memang...ala..rerajinla kak de..nak kasik haidah nieyh..

lynadabesh said...

nik,pas kawin ku nak try la msk pertandingan ni

Queen said...

ha..sempat lagi tu...masuk tau..31 march tu tutupnye..lama wak

puan punyer said...

huhu apa?? adik akoo poon nak masuk... amboi2 hahahahah

liza said...

queen;

adakah contest ini khas utk org yg dah kawen?kalau yg tak kawen lg boleh join tak ni?
nak kena letak gmbar honeymoon pas kawen ke?
saya takda lah. uwaaaa!
hancus harapan ku.:(

lynadabesh said...

musti la..kan dah ade cop mohor puan punyer!!!

Queen said...

puan punyer : takpe..boleh saje..

liza : hubby said...

"kalau tak kawen lagi pun boleh...asalkan gambar pi berjalan...tapi kalau nanti ada percanggahan dari segi pemenang, kriteria pergi honeymoon akan dipertimbangkan.."...
harap maklum..
saya kata...letak je..mana tau ada rezeki kan...ehehheheh

lynda besh : baeek punyerr

pakcik kordi said...

hai waks!

kopi jntan belah kiri kot..mcm ganas aje!

Diarihatiku1976 said...

semoga berjaya.. chaiiyokkk

Queen said...

pakcik kordi : eh...ada peluang nak menang ni..jom la join...

diari hatiku..: mehla join..

eynda said...

Habis contest kat blog akak, akak join contest nik..sebab akak takmo konpius dgn banyak2 contest (akak la nanti konpius) :-D

Queen said...

ekeke..takpe kak eynda...dah ade sorang join..ok la tu...nik dalam berura2 nak upgrade hadiah sikit...ekkekke...kita tunggu jelah pengakhrannya nanti macam mana..yeay!

LotsOfLove-Pearls said...

Kat sini pown ada contest ker?
Wahaha..

NAnti nak minta Emy jawapannya.
Hehehe..

Queen said...

ehehe...boleh jer LOL...join tau!..ajak ramai2 join sekali...

mYpRecious said...

sy masuk contest ni..

http://mypreciouseezmo.blogspot.com/2010/03/ole-ole-bali-contest.html


p/s sy tulis kelang kabut. pasal laki sy dh tgu kat bawah..=P

cikbedahlaser said...

http://cikbedahcontest.blogspot.com/2010/03/0le-0le-bali-contest.html


yihhhaaa..okies... me dh joing...

Mimy Hamid said...

kontes montes hadiah tak hengat bali okeh....masalahnya aku kena gali lak cr jawapan...

Queen said...

ala mimi..tak payah gali...boleh tanya je org indon mana2..ye tak..kikikiki

blueCITY® said...

salam queen,

ada kontest ya
heeeeeeeeee..

best ke g bali
tak pernah sampai g
teringin gak g nanti2


tq singgah n komen blog akak

xoxo

Dee said...

dh join queen..

http://deekuntum.blogspot.com/2010/03/ole-ole-bali-contest.html

harap2 oklah ye..

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

menarik nih

fazemy said...

Dah nak tutup pun contestnya. Akak tak join la Nik..saje nak bg org lain menang. hehehe

Queen said...

crazy beautiful : meh la join..ajak kawan2 sekali ya!

kak emy : la..pulak dah..meh la join..hadiah ada byk...

Bapak said...

Salam Nik,

Bapak dah join!ni linknya,

http://akubapak.blogspot.com/2010/03/ole-ole-bali-contest.html

nkniessa said...

salam nik..

kite dah joint... hopefully i'm the lucky one... :)

http://sukadukaceritaku.blogspot.com/2010/03/ole-ole-bali-contest.html

puterikurekure said...

http://princesstortoise2.blogspot.com/2010/03/ole-ole-bali-contest.html

tak tau nape url tu tak berfungsi la yang. kite just link mana yang boleh je ye?

zai kulim said...

zai join
http://zaikulim.blogspot.com/2010/03/ole-ole-bali-contest.html

izan cute said...

salam
izan join jugak..harap maish lom terlambat

http://izancute.blogspot.com/2010/03/ole-ole-bali-contest.html

Related Posts with Thumbnails