Saturday, March 6, 2010

Hari paling bertuah adalah hari paling malang

Saya happy semalam....sebab? Saya menang hadiah voucher penginapan ke Langkawi dari kak Emy.....ya...saya akui ianya adalah hasil keras ajar (kurang ajar + kerja keras = keras ajar...credit to kak emy..ahahah).... saya telah meng'komen' di entry tersebut secara bertalu-talu. Oleh yang demikian, saya menang mudah.


credit to owner


credit to owner


Berdasarkan review yang pernah kak emy tulis, maka saya amatlah happy hingga melompat-lompat. Walaupun tarikh akhir penggunaan voucher adalah pada penghujung April, saya sanggup ambil cuti tambahan semata-mata nak kesana. Yeay! Lagi seronok kalau dapat seaview... Tapi andai kata saya tak dpat pergi..saya sanggup hadiahkan pada mak ayah saya untuk pergi...ha...sape tak nak kan....



Jadi..apa yang malangnya?


Tengah seronok terkinja-kinja membaca reply email dari kak emy, siku saya yang buta tak ada mata ini (sila salahkan siku ya) telah menyepak separuh gelas nescaffe hingga membasahi meja, fail, drawing, baju, kerusi dan karpet office saya... Waaaaa dah satu office berbau nescaffe. Owh ya..termasuklah bantal busuk saya....

Nangis........






p/s : nasib baik dah pukul 5.30...kalau tak lagi nangis....

8 comments:

Uda said...

tu laa pasal .. org tua2 dah ckp.. jgn suka sangat nanti dapat duka.. kan dah kena

eynda said...

Tahniah !

Monkey D Luffy said...

tu ler ganas sangat kehepian ko
haha

Dee said...

hahaha..wah..bestlah dpt honeymoon2 lg..

I Am Me said...

selamat berhoneymoon

cikbedahlaser said...

tahniah....

klu dlu... opis lama mmg x bagi a.k.a haramkan minumam terutama dlm cawan ke meja kerja.. tkut jd camni la.. kena drwg..kena keyboard..uhuhuhuhu klu yg bawak tu sy lg..kena mrh.. dengki kan bos tu...

nursarah said...

nak gelak jap. HAHA! macam akak saya, tertumpahkan nescafe dengan artwork, padan muke die. hehe

nursarah said...

btw, tahniah atas kemenangan.=)

Related Posts with Thumbnails