Monday, March 29, 2010

Masa dah Time!

Suatu ketika dulu agak famous ayat ni....

Masa dah TIME....

Time = Masa....jadi duk kata benda yang sama...

Lagi...

Acu cuba try test...

Acu = Cuba = Try = Test...

semuanya membawa maksud yang sama...

Agak kelakar dan best untuk di kongsi bersama....

Kamu ada contoh2 ayat sebegini yang lain? share kan lah bersama....




***************************************

Sebut pasal masa, actually contest Ole-Ole Bali dah nak sampi ke penghujungnya...esok merupakan hari yang terakhir untuk submit peraduan anda...walaupun jumlah penyertaan kurang, tapi saya tidak kisah. Bukan mudah nak masuk peraduan. Malah mungkin peraduan kali ini agak sukar.....

jadi untuk menaikkan semangat mereka yang menyertai peradauan ini samada telah menyertai, belum menyertai atau masih berkira-kira utk menyertai....saya nak reveal apakah hadiah nya.....


Gambar paling menarik akan memenangi :
1 x cotton dress dari Bali (sangat sejuk dan lembut)...
1 x fridge magnet Bali
1 x cenderahati istimewa (penanda buku yang saya buat sendiri)


Hadiah istimewa (peserta favourite) :
1 x Pemberat kertas shell craving Bali
1 x Fridge magnet Bali
1 x cenderahati istimewa (penanda buku yang saya buat sendiri)

Cenderahati (akan ditentukan kemudian berapa tempat) :
1 x Fridge magnet Bali
1 x cenderahati istimewa (penanda buku yang saya buat sendiri)





p/s : sesiapa yang terasa nak join boleh la hantar lagi penyertaan.... masih sempat lagi ni....

7 comments:

Jemari Seni said...

Alamak Dik! Dah nak tamat dah contest! Hakak luper daa.... Satgi harus Hakak buat.

Dee said...

dpt fm pun jadilah..fuh2..hahaha..

cikbedahlaser said...

sy x kire.. nk jugak deyah even x menang.. hahahaha boleh gitu??

dlu kwn2 dok cipta ayt gitu gak

problem big besar...

nti klu ingt lg..kite tmbh..

Queen said...

kak ogy : cepat2...dapat dress tau sape menang...even yang shell craving tu pun sangat cantek...

kak dee : ehehhe..doa kak dee ...doa.insyaAllah..bukakanlah hati hubby...

cik bedah laser : doa2 lah semua yang masuk semua dapat hadiah...
problem big besar memang kelakar...ahahhahaha

nkniessa said...

kita memang suka kumpul fridge magnet. wow!! bestnya klau dapat... dpt yg cenderahati pun dah kira ok... hihihihi..

fazemy said...

Hadiah dia menarik..klw tetiba akak join camne? Hahahaha

Queen said...

nkniessa : doa2 lah smua pun boleh dapat cenderahati....kan..kan..

kak emy : nak join boleh...masih terbuka lagi nieyh,...

Related Posts with Thumbnails